Ramadà 2023
març 2023

L'expo Veus invisibles a Valls!
del 4 de març al 2 d'abril
Teatre Principal (c. Jaume Huguet, 10-12)

Ens alegrem molt de comunicar-vos que a partir del dia 4 de març l’exposició Veus invisibles. Les mares solteres i la infància abandonada al Marroc arriba a terres tarragonines per primera vegada. S'estarà al vestíbul del Teatre Principal de Valls (c. Jaume Huguet, 10-12) del dia 4 de març fins al 2 d'abril.

L'entrada és gratuïta i l’horari d’obertura és abans i després dels espectacles que es duguin a terme aquests dies al teatre. La programació la podeu consultar en aquest enllaç: https://www.circdelacultura.com/especial/337/teatres-de-valls

Com ja sabeu, aquesta exposició pretén sensibilitzar sobre la discriminació que pateixen les mares solteres i els seus infants al Marroc i també posar en valor la tasca de les entitats socials marroquines que treballen per fer front a aquestes problemàtiques i que lluiten pels drets de les dones i la infància.

L'exposició des del 2021 ha itinerat per diferents indrets passant per Barcelona, Terrassa, Caldes i Centelles. Ara arriba a la província de Tarragona i el nostre objectiu és que posteriorment arribi a d'altres municipis de Catalunya.

Us hi esperem!

Feliç dia internacional de la dona!
#8M

Autoria imatge: Antonio_Cansino by Pixabay

Nou curs de dialecte marroquí a distància!
febrer 2023

Al febrer comencem el nou curs de dàrija inicial a distància! T'hi animes?

Els horaris disponibles són:

  • Dimarts tarda de 18:30 a 20:30 h.
  • Dijous tarda de 18:30 a 20:30 h.

Si no t'encaixen, digues-nos la teva disponibilitat i mirarem de buscar-te un altre horari.

I si tens nivell intermedi de darija, tenim més horaris disponibles. Contacta amb nosaltres a través del nostre correu (ima@amicsinfantsmarroc.org) i el professor et farà un test per saber en quin grup encaixaries.

PREUS:

  • Preu subvencionat per als socis de l’entitat: 32 euros/mes.
  • Preu per als nous alumnes no socis: 65 euros/mes.

Així que no t’ho pensis més i apunta’t en aquest anunci dient-nos en l’apartat comentaris si estàs interessat en un horari inicial o bé si vols fer el test per accedir a un altre horari que no comenci de zero.

Ja ens hem apuntat:

  • Assistents: 1
Diagonal, 365, 1º 2ª - 08037 Barcelona
ima@amicsinfantsmarroc.org
CIF: G62555859